SerraD-1823 Kızlar 23 günlük bebeğim gaz sancısı çok fazla doktor biogaiga vermişti ama fayda etmedi. Şimdi metsil verdi kullanan var mı etkili mi
Yalancipislikler SerraD-1823 metsil benim bebeğimi daha da çok sıkıştırdı. Tek başına bigaia bi işe yaramaz diye düşünüyorum. Ben hem bigaia hem nurse Harvey damla kullandım. Bu ikisiyle bitti gazımız
Eloss2460 SerraD-1823 benim bebeğim çok gazlı bir bebek bana da dr başka bir gaz damlası vermişti ama ben metsil aldım ve baya rahatladık çok şükür
Eloss2460 SerraD-1823 bebeğim 2 aylık ama Dr bana bir aylık olmadan önce vermemeye çalış dedi bende bir aylık olana kadar gaz çok sıkıştırınca kovaya sıcak su koyup bebişi içinde 5-8 dk tutuyodum gazı çıkarmasına yardımcı oluyodu
Fatoss111111 SerraD-1823 canım metsil kabız yapıyor dikkat et bizde kullandık sonra bıraktık düzene bindi yan etkisi de uyku fazla vermeyeceksin günde 5 damla. Tüm gaz damlalarının yan etkisi kabızlık ama mecburen kullanıyorsun işte
SerraD-1823 Eloss2460 dün banyo yaptı daha çok sancılandı. Rahatlar diye banyo yaptırıyoruz ama fayda etmiyor. Sinirlerim çok bozuldu artık lavaboya bile gidemiyorum ağlamasından. Karşılıklı ağlıyoruz
SerraD-1823 Fatoss111111 nasıl geçti peki. Çok zorlanıyorum artık çok ağlıyor mosmor oluyor. Kakasını da az da olsa yapıyor
seizetheday SerraD-1823 biogaia ve metsil ikisini birlikte düzenli kullanınca çok işe yaradı bizde tek başına biogaia etkili değil
seizetheday SerraD-1823 inanın hatırlayamıyorum oğlum 18 aylık oldu ama günde kaç kez dediyse dönüşümlü veriyordum ikisini aynı anda vermedim genelde her beslenme sonrası veriyordum sırayla