esrayusuf46 Oğlumda genetik testinde SLOS hastalığı yazıyor ve muhtemel patojenik varyant diyor bilen anlayan var mı? Doktor yarın gelin yüz yüze konuşalım dedi ama içim içimi yiyor nolur bilen duyan yazsın
yenianne01 esrayusuf46 siz diyince baktım bayananın birisi demişki …. Çocuğuna SLOS teşhisi konan aileler Facebook daki Smith Lemli Opitz Sendromu Türkiye gurubumuza istek atip katılabilirler. Ailelerin hastalik ile ilgili paylasim yaptigi kapali bir guruptur. bir bakın isterseniz rabbim şifa versin bol bol dua edin kötü düşünmeyin
AnnaKarenina_ esrayusuf46 valla hiç duymadım netten baktım ama her zaman ordakilerede bakmamak lazım belki raporda anlamadığınız bişi vardır öyle bi durum yoktur kötü düşünmeyin
ikikereanne_ esrayusuf46 genetik test yaptırmadan önceki şikayetleriniz neydi yani neden test yaptırdınız
esrayusuf46 ikikereanne_ anne baba gen testi çıkınca net olacak bu hastalığa sahip olduğu. Eğer sahipse ki çok yüksek ihtimal metabolizma ve endokrin takip edecek internetteki tanılara göre bizim bebeğimiz daha iyi durumda tek umudumuz bu
ikikereanne_ esrayusuf46 Allahim korktuklarinizdan emin eylesin insallah temiz cikar. Cikarsada insallah dediginiz gibi sizin cocugunuzda her belirtisini gostermez iyi huylu seyreder 🤲