diloscum Dilek0 Bol bol su içmek gerekiyor yediğin besinler sütünün kalitesini arttırıyor sadece hemşirenin soylemisti günde 2-3 litre su iç demisti
Sennurrr Dilek0 öncelikle bunu kafana takmamaya çalış sonra yemene dikkat et. Dereotu balık dut ve bol su içmek bana iyi geliyordu. Sonra uyumak çok süt yapıyor ekstra vitaminde Bestlak damla ile Solgar brewers kullandım
Mucizem27 Dilek0 Antep fıstıklı tahin helvası onun çok etkisini gördüm her yemeğin ardından helva yer üstüne bebeğim uyuyor sa uyudum tok karnına uyanırdımki elbiseme bile sızardı sütüm tavsiye ederim göğüslerim dolmuş şekilde uyanırdım bol yeşillik ve köfte yerdim yağlı köfte çiğ köfte ardından yine helva öyle
kucukprensannesi En önemlisi su, dinlenmek uyumak, hurma, kayısı, duy kurusu suyu kuru incir dereotu havuç ve protein kahvaltı ve akşam yemeğinde muhakkak yenmeli. Birde emzirme sonrası 10-15 dk sağım yapmak
Dilek0 kucukprensannesi kuru kayısı ve kuru dut kurusuna dün aksam basladım kaynatıp suyunu içiyorum ama inşallah faydasını görürüm
Dilek0 Sennurrr balık yemıyorum. Kımyonlu rezene çayı denedım ılık gunler ıyıdı ama sonra yaramadı maalesef. Bestlak damlayı denerım bıde🤗
Sinem61 Dilek0 Bu videoyu uyguladım. Bunun dışında bol su , duş almak , uyumak ve kuru dut çayı bunlarla da gözle görülür bir artış oluyordu
lamiakus 4 su bardağı suyu binkabın içine alın kaynadıktan sonra 7 yemek kasıgı dut kurusu koyun 10 dakka kaynasın öyle suyunu için içindeki dutlarıda yiyin göğüsleriniz fıldır fılfır olcak 2 3 gün yapın ben denedim tecrübeyle sabit. Ama seker hastalıgınız falan varsa doktorunuza danısın ben sadece kendi yaptıgım tarifi verdim internettede vardı ordan aldım ve en önemlisi günde 3 litre su