Mihranimmm 3.5 aylik bebegim.nasil oldu bilmiyorum bugün sandalyenin üzerine pusetiyle koymuştum poşetle birlikte yere düştü. Düşerken görmedim ama yüz üstü yerdeydi muhtemelen birlikte kayıp düştüler . Doktora götürdüm tomografi çekildi mercimek kadar lezyon var dedi doktor takip edelim dedi. Ağlaması falan kesildi ara ara huzursuz ama çok korkuyorum. Kusma gözlerde kayma uyku hali falan yok meme de yedi ama yine korkuyorum. Lütfen bir şey söyleyin başına gelen var mı bir şey olur mu olsaydı şimdiye kadar belki olur muydu saat 11 de düştü
Elfdmn Mihranimmm benim kızımda 9 aylıkken yataktan düştü yere 24 saat gözlem altında tuttuk çok şükür bişi olmadı korkmayın Allah’ın izniyle bişi olmaz takip edin her hareketini
ayseyvz Mihranimmm birşey olacak olsaydı çok belirti verirdi zaten tomografiye sokarak en buyuk zararı vermiş zaten doktorlar. Benim kızımla 7 aylıkken düşmüştü 57 santimetre beşikten acilen doktora götürmüştük uyku hali falan da vardı yani direkt doktor dedi tomografi çektirerek ona en büyük zararı veririz zaten dedi görünürde çocuğumuz iyi dedi
derbederume Mihranimmm benim de oglum anakucagindan kafa ustu dusmustu hemen acile goturduk 3 aylik falandi o zaman tomografi cekmediler siddetli kusma huzursuzluk falan varsa getirin dediler cok sukur olmadi siz de gonlunuzu ferah tutun insallah bir sey olmaz
Ozlem2904 ayseyvz Allah aşkına böyle denir m hiç???? Bebegi zaten çok küçük. Allah korusun beyin kanaması vs olsa nasıl anlayacaklar tomografisiz? Sizin bebeğinizle onun bebeğinin ayi bir mi? Dr doğru bildiğini yapmış siz gözlem altında tutun dua edin yeter
Mihranimmm Tomografinin zararlarını biliyorum ama o anki psikolojiyle ne yapacağımi bilemedim çekildi artık
ayseyvz Mihranimmm yinede canınızı skmayin arkadaş doğru demiş. Beyin kanamasi olsaydı ve farkedilmeseydi daha kotu olurdu. O yüzden her zaman tedbirli olmak gerekir. Çok şükür öyle.bisey olmamış bide böyle düşunelim. Ben biraz takıntılı biriyim ilaç, tomografi konusunda yapmasak kullanmasak daha kötüsü olabilirdi. İnşallah hiçbir sorun çıkmaz