3 ay 8 günlük sünnet oldu. Suan 2 hafta geçti ilk üç gün neredeyse bende onunla ağladım ama şuan iyiki yaptırdık geçti gitti diyorum. 1 yaşından küçük olduğu için lokal anestezi ve dikişli tercih ettik. Ameliyathaneye bende girmek istedim o yönde araştırıp doktor seçtik. Bakımı ise operasyon sırasında durdu oğlum ki bir gün önce biraz bacaklarını tutup oyun oynayıp alıştırmaya çalıştım. Hastanede yarım saat bekledik tam çıkarken çişini yaptı ve çok ağladı kuzum. 2 gün boyunca ara ara ağladı bende ağladım kuzumla hatta eşime de kızdım bekleeeydik falan diye. Doktor krem verdi 3 saati geçirmeden sürdüm surekli ve bezinin pipisine temas eden kısma da bepantol sürdüm yapismasin diye. 6 saatte bir 2 gün calpol verdim. Bi ara hafif kanadı dikişler biriken kan. Yani hafif kanama, şişlik, morluk hepsi normal. Araştırmalarım neticesinde bizim doktorumuz 3. Gün yıkayın suya otursun yani yatsın demişti yaptığım araştırma sonucu 1 hafta boyunca yıkadım hergun bi süre açık bıraktım hava teması için. Şimdi 1 hafta oldu doktor kantaron yağını da önerdi denedim.ama biraz kızarma olunca ondan sebep düşünüp kestim surmuyorum. Suan çok şükür iyi şimdi iyiki yaptırdık diyebiliyorum. Dikişler bile hafif hafif atmaya başladı. Şimdiden çok çok geçmiş olsun miniğime bide 1 beden büyük bez kullanıyorum suan ise yaradı. Doktor bardağa gerek yok dedi. Bezini de operasyon sonrası kremleyip sardı bende o şekilde devam ettim ve pijama giydirmedim ince battaniye ile sardim 5 gun baski olmasin o bölgeye diye İlk 2 3 gün sancılı geçti bizim ama şimdi iyi şükür. Dikisleri dusmeye basladi. Şimdiden mevlam şifa versin bütün miniklerime