hfzhnf Zatiden şurup kullanan varmi aranızda bebegim 10 ay 15 günlük doktor verdi geniz akıntısı var dedi
Prensesin_Annesi_ hfzhnf Alerji ilacı büyük ihtimal alerjik öksürük oldupunu düşündüğü için vermiştir hemde cocuk rahatlar uykuya rahat dalar öksürükten uyuyamıyodur büyük ihtimal
Laydaren hfzhnf alerjik bir geniz akıntısı mı ? Oğlum için alerji olduğunda kullanıyoruz. Kaç ml önerdi bilmiyorum ama bize 1.5 yaşındayken 2.5 ml önermişti. Uyku yapan da bir ilaç
burcubrck hfzhnf benim kızım 2 yaşında günde 2 kez bir ölçek demişti. Doktorumuz 3 yaş altına uygun olmadığını söyledi zaditen damla verdi
hfzhnf Laydaren ben damlasini da kullanıyorum arada bebeğim alerjik şuan öksürüğü var geniz akıntısı da var bebeğim 10 buçuk aylık
hfzhnf burcubrck ya eşim ile kayinvalidem getirdi ben kulak ameliyati olduğum için çıkamıyorum Ağrılarım var bebegimi kucağıma alamiyorum eglip dogrulmamam lazım ağır kaldirmamam lazım surubunu yazınca dikkatimi çekti
MiracleE hfzhnf kaç damla kullanıyorsunuz benim kızımda 10 ay 19 günlük bize de damla verdi günlük 4 damla az gibi geldi
Efeannesi_ hfzhnf bizede verdi bebeğim 4 aylık ama bizde öksürük yok sadece hırıltı vardı doktor zaditen yazdı işte içiriyordum baktım çocuk günlük uyuyor sersem gibi olmaya başladı bıraktım bende icirmiyorum
hfzhnf Efeannesi_ evet uyku yapıyormuş bende ondan tereddüt ettim bebegimde hriltida var ozaman bebeklerde kullabilir
Laydaren hfzhnf Rica ederim. Ama ölçüsüne çok çok dikkat edin. Sersem gibi yapabiliyor. Geçmiş olsun 😊
fatma_6141 hfzhnf valla diş dönemi benim kurtarıcım oldu kaşıntısına bile iyi geldi ☺️ doktor 3 ay kullan demişti alerjikti bide