annesivekizi__ Merhabalar normal doğum yapalı 44 gün oldu epizyotomi li bir doğum oldu dikişlerim sağ taraftaydi iki üç gündür bir sizlama oldu yürürken otururken bakayım dedim girişte nohut büyüklüğünde bir şişlik fark ettim sizce ne olabilir ?
Aloneeee annesivekizi__ 40 kontrolüne gitmediniz mi ? İltihap olabilir. Ben doğum yapalı 2 sene oldu. Herhangi bir şikayetim yok ama yılda bir smear testi veriyorum kontrole diye doktora gittim bir sürü şey çıktı😬 bir ton ilaç yazdı. Bir görünün
Defneasel43 annesivekizi__ bende de oldu o sizlama 3 4 gün üstüne oturunca igne gibi batıyordu biraz şişti zaten bende sürekli idrar yolları enfeksiyonu olurdu Bi enfeksiyon ilaci verdi kullandım gecti
annesivekizi__ Yok daha gidemedim inşallah haftaya gidicem de burda bir sorayim dedim yaşayan varmi diye
Aloneeee annesivekizi__ geçmiş olsun bazen enfeksiyon iltihap olabiliyor ya da mantar da o şekilde şişlik yapabiliyor ama tabi doktor kontrolü şart😊 inş önemsiz birşeydir size de geçmiş olsun şimdiden
annesivekizi__ İdrar yolu için bundan 20 gün önce gitmiştim ilaç vermisti gecti o şimdide böyle çok küçük et parçası gibi var