sanabeyinalacam Oğlum kg almıyor mamayı da kabul etmiyor dr.ek gıdya başlaym dedi 3 gün kuralı yok artk dedi bi gün patates ver dedi 2.gün patates e havuç ekle dedi kafam karıştı 🤔
melegininannesi38 sanabeyinalacam gayet iyi kiloda nasıl kilo almiyo asil benim bebeğim kilo almiyo en son 5630 5500 civarı idi 4 ay 22 günlük şuan
Mervetnl sanabeyinalacam bende patates artı kavuç artı kabakla başladım alerjik olmasına rağmen 🤷🏻♀️
KaynanaYiyen sanabeyinalacam artık 3 gün kuralı yok mu dedi. Ya alerjikse bebeğiniz? Ya alerji yaparsa o zaman ne diyecek daktır bey 🤣
isaumut sanabeyinalacam bizimkinde kilousu fazla sanki 4 ay 3 günlük oğlum 67 cm 8 kilo bizede doktorum mamayı azalt hatta kes dedi ama anne sütüm yetmiyor eskisi gibi valla zayıf olsa bir dert tombik olsa bin dert 🥺😔
ecrinreyyan KaynanaYiyen alerjik olsa hemen reaksiyon gösteriyor çünkü bugün patatesi deydik bişey olmuyorsa yarın havuçla karıştırdığında bişey oluyorsa havuca karşı alerjisi olduğunu söylerler. Bana da zaten 3 gün denemek saçma gelir
sanabeyinalacam isaumut 4 aylık bebeğe rejim mi yaptrcksnz,🤣 tombiş olsun daha iyi zayıf olunca vicdan yapyrm emmiyor bakamıyorum gibi hissediyorum
isaumut sanabeyinalacam yok kız ne rejimi ben dinlemiyorum ki tabi sütümün yetmediği yerde mama veriyorum geceleri zaten emzireyorum mama vermem gün içinde veriyorum 2.3 kere 100.90 CC bazen onu bile içmiyor
ecrinreyyan sanabeyinalacam bugün patates ver yarın patatesle havuç birlikte ver alerji olmuyorsa 3. Gün başka bi sebze ekle kabak gibi mesela onu ver hangi gün alerji gibi reaksiyon gösterirse o gün verdiğinde sorun vardır demek istiyor