Dogum yapali 12 gun oldu. Annem eve eşyalarini almaya gittiginde gunduz evde bir kac saat yalniz kaldik ve o dıra bebegimin burnu tikandi elimde öksürdü nefes alamadi vs tek başina asiri panik oldum cok korktum. Sonra gece acile gittik serumla actilar burnunu sonra burdan bir suru tavsiye aldim otribebe okyanus suyu vs simdi gunde bir kac defa temizliyorum burnunum hafif hiriltisi var burnunda hala ama cok daha iyi cok sukur. Iste kizlar o gunden beri bende asiri korku var yemek yemeyi bile kestim diyebilirim midem agriyor surekli.. hic tadini cikaramiyorum yeni anneligin. Baska moralimi bozan bir kac sey daha oldu akrabalarin hasta cocukla ziyarete gelmesi, eşimin bebege uzak durmasi alişamamasi vs.. zaten bende hasta oldum bebege gecer mi diye de strese girdim. Durup durup agliyordum.. simdi de icimdeki korku asla gitmiyor surekli bebegime bir sey olacakmis gibi geliyor cok korkuyorum depresyona yakalandim mi diye ya da yakalanacak miyim.? Korkuyorum normal mi bu kadar korkmak? Sizlerde de oldu mu ilk aylar? Geciyor mu sonra ?