Zhra78 Kızlar bebeğim için mustela kullanıyorum şampuan ve nemlendirmede sanki şampuanı pek beğenmedim gibi güzel temiz içerikli önerileriniz var mı?
bebegimileogreniyorum Zhra78 İncia ecowell kullanabilirsiniz saç uzatma etkisi varmış ecowell yedeekledim bendede mustela var ona geçicem
CizerBirAnne Zhra78 küçükken incianın köpük şampuanını kullanıyordum, güzel temiz içerikli. Şimdi ecowell kullanıyorum, o daha güzel, içeriği temiz kokusu vs de güzel.
Melisaumy Sebamed kızım saçlı doğdu iyi geliyır miss gibide kokuyor 4 aylık olucak bi kaç güne iki güne bir banyo yaptırırım ikinci kutuyu aldıkk
bebegimileogreniyorum gmzshn Henüz kullanmaya başlamadım bende bilmiyorum ama ben bebeğimi yıkarken banyo oturağına koyuyorum kafasına köpüklüyken su döküceğim zaman onu biraz itip sırt üstü durmasını sağlıyorum fazla köpüğü arkaya doğru atıp sudöküyorum hep sonrasındada dirrk döküyorum pek gözüne gelmiyor
elifcyl Ecowell kullanıyorum. Güzel de kokusu var . Çok da bereketli 😀 2 şişe almistim ,birini bitiremedik daha . Tavsiye ederim. Gözünü de yakmıyor sanırım eğer yaksaydi ağlardı 😀😀 misss
Minigim38 Zhra78 dalin kullanıyordum ecowell aldım 2 kez yıkadım henüz ama saçları parıl parıl parlar oldu😅