Ayseediz Kızlar sabah uyandığımda karnım ağrıyordu midem bulanıyordu 2-3 kere kustum ve üşüyorum 😔 vücudum halsiz. Elim titriyor noldu bana 🤔😔
Deletedmom_106 Ayseediz ne olduğunu bulursan bana da söyle . Çok ağır grip atlattık ondan sonra düzelmedim . Sürekli midem bulanıyo kusuyorum titriyorum . Hamile değilim şüphemde yok
Deletedmom_289 Ayseediz 2 haftayı aşkındır bu hastalıkla mücadele ediyoruz her gün gün aşa doktora gidiyoruz bizde yüksek ateş de var hiç geçecek gibi de değil salgın hastalık varmış
SevimliHayaletCasper Ayseediz aynı anlattığın gibiyim. Mide bulantısıyla kalktım. Bir kaç kez istifra ettim. Annem vardı nane çayı yaptı bide medpamit içtim geçti şimdilik
Defnebebek3 Biz de öyleydik kızımdan başladı 1 yaşında. Ama annem kızkrfeşim çocukları eşi çevremde herkes o şekilde kusma vucüt ağrısı halsizlik . Salgın var
Ayseediz Defnebebek3 2 aylık bebeğin var hiç evden de çıkmadım :( bi dün aşıya gittik hemen ordan mı geçti 🤦🏼♀️
Deletedmom_106 Ayseediz gittim bugün kan tahlili verdim haber bekliyorum. Sizin belki geçicidir ama Bnde uzun zamandır var kolum kalkmıyo . Hiç bisey yiyemiyorum
Ayseediz Deletedmom_106 bende dün gittim kötü oldum iyice sürekli kustum ve ateşim çıktı. Tüm testler yapıldı negatif herşey hiçbişey yokmuş