AA201207 Firuz merhaba, Dr arayışınız hâlâ var mı bilmiyorum ama Ayşe Merih hanım var arkadaşım ona götürüyor memnunum demişti ben denemedim henüz ihtiyacımız olmadı Ozan bey vardı ona gidiyorduk geçen sene, o gitmiş buradan
Firuz yavrukurt_ siz Hakkarili misiniz yok mu tanıdığınız falan bebişiniz hasta galiba çok çok geçmiş olsun
Firuz yavrukurt_ iyi çok şükür Hakkari’nin şartları zor hava şartlari bebeklerimizi etkiliyor bende Hakkarili değilim mecburiyetten
Firuz AA201207 teşekkür ederim gidecegım kontrol için bir de yeni gelen bir doktor vardı bayan genç oda iyiydi duruyor mu bilmyrm
AA201207 Firuz doğrudur onu bilmiyorum ben çok çok mecbur kalmadıkça götürmüyorum kızımı burda doktora sizin genel kontrolse boy kilo gibi sağlık ocağı da işinizi görür hastaneyle uğraşmayın isterseniz
AA201207 Firuz ek gıdaya baslamissinizdir muhtemelen yeni birşeyler denedikce kabızlık olabiliyor duphalac şurup var kabızlık için sağlık ocağı da yazıyor bilginiz olsun götürmek isterseniz
AA201207 Firuz 1 yaş altındakiler için kullanımı da yazıyor ama Dr önerir mi önermez mi onu bilemiyorum