sevilk Merhabalaar, 9 ayda kızamık aşısı yaptırdınız mı acaba biraz araştırdım bir zararını görmedim ama belki deneyimli birileri vardır :(
Semaaa39 sevilk evet yaptırdık. Öncesinde yumurtanın beyazını 3. Gün yedirmelisiniz diyor hemşireler. Biz zaten 8. Ayda tam yumurta yemeye başlamıştık. Herhangi bi etkisi olmadı aşının. 1 yaşında da tekrarını yaptırdık geçen hafta zaten
Semaaa39 sevilk özel takipliyiz. Doktorumuz mutlaka yapın diye önermişti. Kızamık vakaları çok çok arttığı için. Aklınızda bulunsun sizinde tabi
sevilk Semaaa39 evet bende yumurta beyazı yedirdim herhangi aksi bir durum olmadı şükür arada omlet yapar yediririm hala emin olabilmek için o zaman yaptırmak şart bende vakaların çok arttığını duydum. Mülteci çocukların ve büyüklerin aşısız olmasından kaynaklı
Birbahargunu Kızamık aşısı karma mı yoksa tek mi yapılıyor bilgi verir misiniz ve kaçıncı ayda? Aşı kartında KKK var ama o karma değil mi
sevilk Birbahargunu normalde 1 yaşında bir de 4-6 yaşında uygulanıyor sanırım yanlış bişgi vermek istemem tabi. Ama kızamık vakaları arttığı 9.ayda da uygulanmaya başlanmış isteğe bağlı olarak