Meltem35 Nasıl uyutuyorsunuz kızlar dün akşam kızım çok ağladı ilk defa ayağımda salladım 2 dk içinde uyudu
Omurbuglem Meltem35 ayagımda sallıyorum mayışınca beşine koyuyorm ilk mızırdanıo ama sesli şekilde ee ee diorm susunca bende susuorm pış pışa alısmasın die snra bayılıyo ztn:)
Esrasuleymanoglu Meltem35 canım ben kundaklıyorum ,şapka takıyorum ve şapkasıyla gözlerini kapatıyorum,kucağımda pışpışlıyorum ,yalancı memeyi de veriyorum uyuyor.inşaallah ilerde zorluk çekmem
Htc Yagizemine ah ah bizde öyleyiz çok gazlı bi bebeğim var sallayınca anca rahatlıyo bırakınca gazdan uyuyamıyo mecbur sallıyorum 🤦🏼♀️
suca Yagizemine bende ayni durumdayim ozellikle iki gundur ayagimda bile zor duruyor hic durmadan sallanmak istiyor birakinca da agliyor hemen :(
Meltem35 Hiç belli değil bazen uyumucak gibi duruyor kendi kendine uyuyup 3 saat uyanmıyor. Bazen ben o kadar uğraşıyorum tam derin uykuya geçiyor 5dk sonra gözler kocaman açılıyor
Urasdeniz Meltem35 sallanmıycak diye bişey yok öyle rahat ediyorsa mecbur biz bide hamak aldık biraz daha rahatladım en azından işimi yapabiliyorum
Mukaddes59 Meltem35 bi zaman sonra hangi saatşerde uyumsı gerektiğini anlıyorsunuz zatn benim bebeğim 4 aylık uykusu geldiğini anladığımda yatak odasında yatağına yatırıyorum beyaz gürültü açıyorum beşiğini sallıyorum ama çok hafifçe bunu sadece rahatla uyusun diye yapmıştım bilinçsizce ytağına alıştırmışım şimdi içerde uyumuyor sadce yatağına yatınca uykuya dalıyor ama kolik oldğunda çok salladım ayağımda uyusun diye herşeyi yapıosun valla
Mucizemm Mukaddes59 aynısını bende yaşıyorum ayağımda sallıyorum salonda uyumuyor beşiğine koyup hafif salladigimda hemen uyuyor 😊 alismislar demekki