Fatmagulsahozuakelitok Kızım 6 aylıkken diyete başladım 8 kilo verdim 1 ayda ancak şuan kilo vermem durdu 16 gündür kilo veremiyorum bunu yaşayan var mı
alerjikbebe_ Fatmagulsahozuakelitok ben yaşadım. Düzeni bozmadan aynı tempoda stres yapmadan devam et. Bir de spor yapmıyorsan spor vs ekle. Kırılıyor o duraklama
Dilekkbyzt Fatmagulsahozuakelitok egerki kilo vermeemyorsan diyetini boz Ve tekrar Bir diyet sürecine başlat hani vücudunu şaşırt belki ozman Vermeye devam edebilirsin bir diyet hocasından duymuştum mantiklida geldj aslinda
Fatmagulsahozuakelitok alerjikbebe_ spora ne gerek var zaten bebekle spor yapiyorsun ev işi yemek bide çocuk bakma yetiyo akşama pertim çıkıyor
Fatmagulsahozuakelitok Masal0203 emzirmiyorum bebeğim beni tutmadı sağıp verdim bı sure sonra sütüm kesildi
alerjikbebe_ Fatmagulsahozuakelitok o zaman böyle durur işte kilo vermen😂 günlük aktivite dışında nabzı yükseltecek kısa antrenmanlar gerekli. Ayrıca gerek olmadığını düğünüyorsanız neden buraya yazıp tavsiye bekliyorsunuz?