Alparslann__ Neler yaptınız düzelebiliyor mu 4 aylık kafa yastığı kullanıyorum 1 aydır iyi olacağıma iyice düz oldu yan da yatırıyorum artık dönüyor sırt üstü çok seven bir bebek napıcam bilmiyorum çok üzülüyorum arkası dümdüz
Zeynep1649 Alparslann__ bizde azıcık düz kafayiz halzeyin yastığı bize iyi geldi iyileşme var çok şükür bizimkide sağa sola yatmaz hep dümdüz
emirinannesi21 Benimki de düz kafa değil de sürekli sağına yatıyor kafası yamuk gibi bişey olmuş sağ tarafında düzleşme olmuş sola yatırıyorum rahatsız oluyor galiba yine sağa dönüyor boyun kıkırdakları o şekilde alışacak diye korkuyorum
nilveannesii emirinannesi21 bizimki de öyle ya sürekli sağına dönüyor biraz yamuktu ama büyüdükçe şekli normale döner
bebegimin_annesiyim25 emirinannesi21 ısrarla uyurken o döndükçe döndürün kafasın müdahale edin o an döndürceği zaman benm bebeğimde öyleydi alıştırdım uyurken sağ sol düz kendi ceviriyo kafasınj şimdi . İlk zaman bnde aynı sorunu yasadm suan 3 aylık
zeynepgevil Tam uykuya daldığında çevirin gündüz gözünüzün önindeyken arkasına destek koyun dönmesin bıngıldağı kapanmadıysa biraz da olsa düzeliyor