bebegimherseyim08 Kızlar bebeğimin çok ateşi var burnu akıyor çpk ağlıyor 😔dolven verince düşmüştü 6-7 saat sonra tekrar yükseldi ne önerirsiniz 😥ağlıyor sürekli
Aysnrincii bebegimherseyim08 şu an bende ateş nöbetindeyim 4 saat arayla dolven calpol fitil dönüşümlü yapıyorum
rumy007 bebegimherseyim08 hiç düşmuyorsa ates dürücu fitil kesin çözüm gibi bence carpollde tabi ama kaç aylık bebeğiniz inşallah geçer çok geçmiş olsun
bebegimherseyim08 Başka bir sorun olabilir mi doktor dolven ver diyor ama çok korkuyorum bir şey de yemiyor 18 aylık sütle doymuyor aç karnına verdim şurubunu çok korkuyorum çok
bebegimherseyim08 ilkimnk evet sabah erkenden götüreceğim Kakası da su gibi kaka yok su bildiğiniz ve çok Farklı kokuyor
hamidetiryaki Bende nöbetteyim şuan çocuk doktoru akrabamız var nefesde darlık hırıltı titreme gibi şikayetler yoksa doktora götürmeyin hastaneler şuan mikrop yuvası çok kalabalık, Calpol varsa evinizde düzenli kullan takip edelim dedi bizde bekliyoruz.😔
bebegimherseyim08 hamidetiryaki çok teşekkür ederim sadece ateş ve burun akıntısı var kaka kokuyor çok Farklı su bildiğiniz