Newmom96 4 ay 15 günlük bebeğim 3’de uyandı mamasını yedi kaka yapmış değiştirdim ama şimdide asla uyumuyor 1 saat 15 dakika oldu çıldırıcam artık neden böyle?? Başına gelen var mı??? Normalde yapmaz şaştım kaldım ya
sinoli Newmom96 Sıkıcı bir cümle ama atak ve göz korkutmak değil eğer ki meyilli bir bebeniz varsa pek düzelmiyor yzun süre🫡
Yagmur_24 Newmom96 başına gelen var mı mııı başından gidrn var mı die soralım amin inaşsllah diyeyim her gün böyleyix ya.. 10.5 aylık daha devam büyüyünce düzelir dediler ama freni patlamış kamyon gibi devam yani🥸
Hatice46 Newmom96 gözünüz aydın 4 ay uyku gerilemesine hoşgeldiniz 😂 bizde durumlar bir haftadır böyle evden ağrı kesiciyi eksik etme baş ağrın tutabilir 😂
Elif0636 Benimki 1 yaşına girecek 1 den beri oturuyoruz bende anlam veremiyorum yorucu oluyor artık yapıyor arada böyle
Newmom96 Elif0636 çok ilginç ki banyo yaptığı günler böyle oluyor bugün banyo yaptı yine ilgimi çekti bu durum
Melis1706 Gece uyandigi zaman isigi acmayin sakinlestirmeye tekrar uykuya gecirmeye calisin kizim cok nadir uyanir uyandiginda hic asla isik yakmiyorum
Newmom96 Melis1706 asla ışık açmadım direkt mamayı verdim ama geri uykuya dönmedi altınıda telefon ışığında değiştirdim asla yok uyumuyor 1 saat 15 dakika uğraştım aldım salona geldim artık sinirlerim bozuldu
Melis1706 Newmom96 banyoyu uylu saatine yakin mi yapiosunuz peki egerki oyleyse iykusunu acio olabilir
Elif0636 Newmom96 benimkide dün banyo yapmıştı 8 de uyudu 1 de kalkti yani zaten düzeni alt üst oldu hiç belli olmuyor kaçta yatıp kaçta kalktığı yorucu bir süreç
Newmom96 Melis1706 aslında şöyle ki 8 gibi yaptı mamasıydı vs giymesi etmesi direkt yattı 9’a doğru sonra 10 da bi mızıklandı pışpışladım geri uyudu sonra 12.30’da yedi yattı yine en son 3’de kalktık hala ayaktayız😂😂
sinoli Newmom96 Bir ara düzeliyor tamam diyoruz düzeldi ee tekrar bozuldu bu döngü bu saatten sonra gidiyor aşkom🫠