acemiannegeldi Koceber Benim kızım kalktı altını değiştirdim emzirdim uyudu ben de telefona baktım kaldım 😂 sonra uykusuzum diye ağlıyorum 😂😂
Elif0636 Koceber benimkide 1 de kalkti geri uyumadı oturuyor oynuyor arada geliyoruz oturuyoruz öyle yorucu oluyor artık 😴
Koceber acemiannegeldi en sevdiğim zaman dilimi. Kızım bir uyusa tam zamanı sabaha kadar uyanmaz. Bende en az yarım saat telefon ile oynarım 😎😎
tazeanneyimben Benim de deprem oldu gece 12 buçukta o saatten beri ayaktayım korkudan uyuyamadım rabbim hepimizi korusun affetsin evlatlarımızın yüzüne baksın inşallah 🙏🏻
Orenda_ tazeanneyimben Ay evt Çorumlu musunuz?Gece pencere şakır şakır edince uyandım bende çok korktum🙄
Koceber Elif0636 ben dün sabaha kadar hiç uyumadım. Sabah oldu çocuk uyandı 10:00 a kadar onunla uğraştım sonra bir uyumuşum 15:00 a kadar. İnsanlıktan çıktım resmen 😋
Denizoglan Koceber tek uyumada çok takılmıcam ama sürekli anne salla anne salla diyip duruyor bacaklarım koptu resmen
KKuboss Kızım 6 aylık son iki haftadır gece uykusu uyumuyor kesintisiz uykuya hasret kaldım emzirip yatırıyorum az sonra kalkıyor anca memede uyuyor neden böyle zaten akşamları uyutmak zulğöm direniyor :(((
Koceber KKuboss acaba aç mı kalıyor? Yanlış anlamayın lütfen 🙏 bazen süt yetersiz kalabiliyor ve çocuk uyumuyor huysuz oluyor.
Elif0636 Koceber ben gündüz de nadir uyuyabiliyorum zaten 1 uyku yapıyor nadir 2 uyku yapıyor onu bile azalttı
Kizlarimbenimcanimmm Az önce küçük kız yataktan yere düştü ben diğer odada ablasının yanında yatmıştım bu ara uyumuyor da giderken de babasına tembihledim yuvarlanmis bise yok ama uyku kaçtı
babyemin Hic oyle sallaniyoruz iste🥲oglum kalkti altini degistirdim,mamasini yedi,tekrar alti kirlendi tekrar acdim simdi ayagimda sallaniyor. Yemek vaktine yarim saat kaldi onu bekliyorum iste uykusuzluk kafama vurdu🥱
aysima108_ Koceber çocuk uyuyor ben telefonda takılıyorum gece Bende sıfır uyku gündüz uykusuna bayılıyorum çocuk da gece uyuyunca gündüz uyumuyor Bende gece uyumuyorum daha doğrusu uyuyamıyorum saçma sapan bi uyku düzenim bozuldu ne yapcam bilmiyorum 😣🥱
KKuboss Koceber zannetmiyorum ya mama ve meme veriyorum bilakis yatmadan önce yedirince gazı daha çok oluyor :( denedim gece mama verince de uyumadı inşallah bu gece uyur :( hasta olduktan sonra huyu değişti resmen antibiyotik ilaç vs kullanmadığımız halde 2-3 haftadır böyle