Sila_yalur Kızlar merhaba oğlum 7aylık sürekli kulağını tutuyor saçını çekiyor doktorumuza gösterdim damla verdi fakat pek fayda etmedi tavsiyeleriniz varmı çok üzülüyorum bu konuya sürekli eli kulağında
seboss35 Sila_yalur canım kulağında enfeksiyon vardır orta kulak iltihabı olabilir Verdiği antibiyotiki 15 gün kullanman gerekir kulak ağrısı antibiyotigi 15 gün kullanılması gerekiyormus bizde 1 hafta kullandık kestik geçti diye sonra tekrarladi doktora gittik 15 gün kesmeden kullanmak gerekiyor dedi
Mefeannesi @Sila_yalur öncelikle geçmiş olsun canım geçen haftalarda benim oğlumda çok fena kulak ağrısı çekti 2.5 yaşında antibiyotik verdi damla verdi kulağa sanırım başka bir şey olmuyor enfeksiyon olunca antibiyotik var
Buseozdemir Mefeannesi benimde oglumun kulaginda enfeksiyon cikti antibiyotik ve iki damla verdi sma dun geceden beri hala ağlıyor. Size hemen etki ettimi iyimi oglunuz
Mefeannesi @Buseozdemir hayır etmedi düzeldi dedik bir hafta sonrası yine oldu antibiyotik devam ettirdi iki hafta
Mefeannesi @Buseozdemir yok kullanmıyoruz canım iki hafta kullandık geçti ağrısı şükürler olsun çok zor kulak ağrısı