Asels Bebişimin öksürüğü var hava falan kullanıyorum Öksürükten dolayı uyuyamıyor bronşitiz siz neler yapıyorsunuz öksürükte 6 aylık bebeğim
damlabahar 2 aylığız bizde kekik kaynatıp 1 çay kaşığı veriyorum gece öksürmüyor zaten kekiğin antibiyotik etkisi var daha küçük diye korktum ama iyi geldi :)
MilanBerken damlabahar benim bebeğimde 4 aylık canım çok öksürüyor o da iki gündür hasta. Kekik verebilir miyim bende doktorunuza danıştınız mı acaba
Ceylanmehmet Benimde bu yardıma ihtiyacım var ayın 15 inde 7 aylık olucaz öksürük ve hırıltı var antibiyotik ve hava kullanıyoruz ama bir türlü geçmedi
mrbb Bizde 7 aylığız 2 gündür öksürük bugünde burun akıntısı başladı ateşi yok şuan Allah’a şükür ama öksürük çok bunaltıyor doktora gitmek istemiyorum ama götürmek zorundayım randevuda 8 gün sonra ya napıcam bilemiyorum
damlabahar MilanBerken doktora danışmadım ama araştırdım sonuçta bitki ve antibiyotik etkiye sahip rezeve vs verdiren doktorlar var kekiğinde sorun olacağını düşünmedim 2 aylık bizde yan etki yapmadı aksine kesti öksürüğü
naimeylmz Benimde bebeğim 3 aylik 3 gündür grip artı oksurugu var.doktora götürdüm ama bir ilaç vermedi.serumla burnunu temizle bol bol dedi.Amq gece uyuyamıyoruz, bilmiyorum napicaz