beyzzsenturkk_ haliseburcu sıcak suyun altında göğsünüze masaj yapın ben bunu yaparken ağlıyordum biraz zor bi süreç ama süt kanallarının açılması gerekiyor gerekirse elle sağın
anneli haliseburcu duşa girin sıcak su ile bol masaj yapın ve ne kadar acısada bebeğini sürekli emzirin meme boşalacaktır bizzat yaşadım ilaca gerek kalmadı ama en en önemlisi muhakkak sıcak su sonrası emzirmek memenin geri kısmını elinizle öne doğru iterek geride tıkanmış olan kanalı açmaya çalışmak Bebek emdikçe kanal açılacak
BBuseYY Canım ben onun en kötüsünü yaşadım .. video izledim bunla ilgili bir çok video var. Kısacası ; Önce havluyu kaynattığın sıcak suya batır sonra onu göğsüne koy tabi yakmayacak şekilde olsun havlu. Sonra sağım yap yaptıktan sonra da bu kez havluyu soğuk suya batır tekrardan göğsüne koy .bunu bir kaç kez tekrarla ama belli saatlerle . bu şekilde bir kaç güne düzelir.. geçmiş olsun 💐
Dilararden Emzirin emzirin emzirin sürekli bunu yapın. Elinizle masaj yapın duşa girin duşta masaj yapın, emzirin , sağın başka hiçbir yolu yok 2 kere yaşadım