02082023 İyi akşamlar herkese, bebeğim 5 aylık diş çıkarıyor çok huysuz ağlıyor onu nasıl rahatlatabilirim çok üzülüyorum 🥺 🥺
25bby 02082023 damaklarını rahatlatabilirsiniz kendi mendilini ıslatıp dondurucua koyun bi kaç saat bekletip verebilirsiniz eline ağzına götürecek zaten iyi gelir 🌸
Dilararden 02082023 sütünüzü meyve süzgeçlerinde soğutup verin. Eline taze soğan verin, tetagil kullanın, ve parmak fırça ile fırçalayın başka yapacak bir şey maalesef yok.
havana1 Benim bebeğimde 5 aylık ne gece ne gündüz asla uyumuyor ruh gibi geziyorum bende.Daha dişide görünmüyor ama sürekli eli ağzında çok kaşınıyor biliyorum ama bişiy yapamıyorum
Batuhaannn havana1 6 buçuk aylığız şuan 3 aylık olduğundan beri diş sorunu yaşıyoruz daha çıkmadı ama sürekli huysuzdu uykularında sorun yoktu ama şu bi haftadır başını yastığa koyar koymaz ağlıyor uykuya direniyor emziği çıkartıp ellerini ağzına sokup kendini uyandırıyor sürekli bi çaresi varsa bana da söyleyin nolur. Diş jeli denedim tetagil denedim diş topu denedim ama nafilee
02082023 havana1 biz ilk 3 ay koliktik, o bitince kabızlık başladı, kabızlık biraz geçti diyecektik kii diş başladı bu 5 ay içinde o kadar yıprandım kii 🥺 gurbette olmak daha da zorlaştı benim için