goktug1360 Kizlar aranızda kuaför olan yada bilgisi olsan varmi saçlarım açık kumral doğal boyamak istiyorum ama iki tane bebe ile kuaför hayal maleseff birde gurbette hangi renkleri karıştırsam olur biraz açık renk olsun istiyorum bal köpüğü gibi felan
Busegr goktug1360 bal köpüğü aktıkça turunculuk yapar küllü renkler kullanırsan daha doğal bir görüntü elde edersin
Busegr goktug1360 küllü sarı küllü açık sarı falan kullanabilirsin saçın çok açık kumralsa fazla bekletme 20-25 dk ideal ha birde ilk boyamanda istediğin tonu tam elde edemezsin evde 2. Boya her zaman için en iyi aonucu veriyor
goktug1360 Busegr bilemiyorum ki ya bi kac kez yaptı açık renkler tutuyor ama sarı olsun istiyorum birqz daha kuaför e gidemiyorum ama boyasam kendim için iyi olacak
Busegr goktug1360 belirgin sarı istersen evde hiç riske girme ama doğal sarı istersen söylediklerim işine yarar
Busegr goktug1360 zamanında çok sattım ama kullanmayı başarabilen müşterim 10 u geçmez öyle diyim tek başınada yapamazsın 2 kişi lazım ki bekleme süresini ayarlamak gerçekten sıkıntı
goktug1360 Busegr peki açık küllü sarı acaba gidermi bana bilemedim sarışınım birde kac gün arayla ikinciye boyayayim
Busegr goktug1360 sarışınsın çok büyük ihtimalle yakışır ben küllü sarı kullanıyorum yıllardır doğal bir sarılık veriyor beğeniyorum ama tabi sana kalmış
Busegr goktug1360 ilk boya 4 günde oturur ama sen ilk kez boyayacağın için bu renklere bence 10 gün bekle sonra boya aynı boyayla
goktug1360 Busegr tamam o zaman açık küllü sarı alayım 2 kutu onunla boyayıp 10 gün sonra tekrar üzerine geceyim
Busegr goktug1360 aynen ben Loreal kullanıyorum exellence serisi palette natural bakabilirsin Maxx var içinde iki adet boya ve sıvısı oluyor ondada var aynı renkler