Nilll29 4 aylık bebeğimde galiba süt alerjisi var aranızda var mı bebeğinde süt alerjisi olanlar varsa belirtiler nasıl vücudumuzda ara ara geçip sonra tekrar geçen döküntüler oluyor
3kedili2bebekli Nilll29 benim bebeklerimin birinde şiddetli kabızlık, pişik, döküntü diğerinde hafif kırmızı benekler ve şiddetli kusma yapıyor ikiz olmalarına rağmen belirtiler farklı yani mutlaka doktora görünün
mervesenyigitt Direk doktora git bence her çocuksa aynı şeyler olmayabilir süt alerjisi kilo kaybına sebep oluyo çocuk kötü etkileniyo
Nilll29 mervesenyigitt sabaha randevu aldık bakalım gecen ay 700 gram almıştı bu ay 200 gram almış çok az dediler zaten ondandır belki
Mel955 Biz de kakada mukus ve kan görünce doktorumuz tipik süt alerjisi dedi. Alerji doktoruna yönlendirdi. Haftaya deri testi randevumuz var bakalım 🤧
Nilll29 3kedili2bebekli kaç defa götürdük küçük diye alerji testi yapmadılar sabaha tekrar randevu aldım götürücem bakalım inşallah yaparlar
mervesenyigitt Nilll29 o yüzdendir bence benim kızım kilo almayı geçtim kilo vermişti Kütahya’da oturuyoruz çoğu çevre ile doktora götürdük en son mama verdi doktor o fayda etti