melikekoselii22 5 ay 24 günlük bebeğim geceleri sürekli ama sürekli uyanıyor tıka basa doyuyor yine uyanıyor altı temiz gazı yok kafayı yicem ya sabah uykusu da yok 15 dk da bir uyanıyor gözler kapalı ağlıyor deliricem sizinkiler de böylemi ya
Tgcmrt35 melikekoselii22 5 ay 2 günlük son 15 gündür bizde aynıyız 12 de uyanıyor sabah 5 e kadar oturuyoruz hiç uykusu yok ama şükür ağlamıyor benim ki
Minikkualam melikekoselii22 Uyku sorunundan bende bıktım bir buçuk ay oldu gece uykusu yok dün resmen sabah 8 de yattık ya 10 ay 1 günlük oldu gece asla uyumuyor ve sürekli huysuz gündüzleri desen 5 en fazla 10 dk uyuyup uyanıyor 😢😢😢
morsevenanne9 melikekoselii22 sicriyormu peki uyurken yada uyucagı zaman felan benim kızım uykuya dalicagi zaman sicriyor kollarını kaldırıyor bazen uyurkende yapıyor bunu hızlı hızlı nefes alıp veriyor
asam 7 aylik ayni durumdayiz cok zorlaniyorum artik gece uyumuyoruz sabah 5 da ayaktayiz yatirmiyor asla 🤦♀️
mmmhs Oğlum 2 yaşında ve doğdu doğalı bu sorunu yaşıyorum. Uyumayan çocuk uyumuyo gerçekten. Ve emiyorsa meme için kalkıyorlar en çokta. Ben 2 senedir çözüm bulamadım
melikekoselii22 Minikkualam Sadece benimki sanıyordum ya neden sebebi ne acaba anlamıyorum benimki acaba dış mi çıkarıyor
Minikkualam melikekoselii22 Valla bende anlamıyorum canımdan bezdim yani banada diştir dediler ama 1 buçuk ay oldu ne diş çıktı ne bişi nasıl geçicek düzelecek bilmiyorum Allah hepimize yardım etsin 🥲🥲
asam @“Minikkualam”#p29299611dis ole kolay cikmiyo canim biz 3 ayliktan beri bekliyoruz yeni patlatti daha birini yine uyumuyor ona bagladik bizde hep ama alakasi yok
asam asam gece uyumuyor gunduzde uyumuyo ki dinlenneyim cok zor geciyo gunler ikinci cocugun bide hic bu kdar zorlanacagimi dusunmememistim 🤦♀️