helloobitchs kızlar ankarada önereceğiniz kadın doğum en iyi özel hastane en iyi doktor (kadın doktor)
pasaklisinkukuli helloobitchs brn özgül kafadar hocayı severim ilgilidir liv hospitalde liv hospitalda ebru yüce hocayı da cok överler ama gitmedim bişey diyemem zahide küçük var instagram takipçisi cok kendi muayensi var koruda ama bazen doğuma girmeyi bırakıyor
Deletedmom_89 helloobitchs ümit korucuoğlunu bu işte tek geçerim eğer kadın doktor düşüncenizi değiştirirseniz muhakkak görüşün kendisiyle
lina09 helloobitchs medical park keçiören Sevgi Yıldırım Alta mükemmel bir doktor doğumumu yaptırdı ikinci bebeğim olursa inşallah yine tercih etcem zorunlu sezeryan doğum yaptım dikişimi gören başka doktorlar bile muazzam bir dikiş atılmış kim yaptı diye sordu enerjisi yüksek bir doktor moral veriyor güven veriyor instagramda takip edin isterseniz
helloobitchs Deletedmom_89 kendim için sormuyorum bi arkadaşım için soruyorum oda bu konuda katı eşi kadın doktor istiyormuş
Biannebigokce Yeşim Gürel kesinlikle tavsiyemdir. Doğal doğum destekçisi güler yüzlü işinizde uzman . Özel muayenehanesi var doğumlarını memorialde yaptırıyor. Meltem Antalyalıya da gitmiştim meltem hocadan da memnundum.