MyDarlingSon Bana öneride bulunurmusunuz hangi marketin pastörize sütü ve mayası ile yoğurt güzel oluyor.☺️🙏
kimbumadam MyDarlingSon kesinlikle Ada ✅ İçim kırmızı kapakta güzel Tireyi de öneriyorlar denemedim Maya da activia kullanıyorum
Dilararden MyDarlingSon Ben hep içim ya da sek ile yapıyorum. Maya olarak da bulursam sıvı probiyotik mayası var büyüyo ya da vivo onlardan bulamazsam, activia
sifirekran_bolkitap MyDarlingSon ben jersey sütü alıyorum kesinlikle tavsiye ederim.kaymağı çok ondan da tereyağ yapmayı öğrendim😊 pastorize değil ama markalı kontrolden geçmiş oluyorlarmış. Markası provit
Aynenkanka MyDarlingSon asla beceremedim ama karbonatlı tuzlu bi tarif var güya taş gibi oluyormuş onu sakın yapma çok ama çok kötü oluyor sakız gibi uzuyor
kimbumadam Aynenkanka Bende weewell var canım ama arkadaşım kiwi kullanıyor oda memnun Wewell otomatik kapanıyor sadece başka farkı yok Ben geceden koyduğum için işime yarıyo
sifirekran_bolkitap Tosbikannem youtubeda anlatımı var. Kaymakdanntereyağ yapımı yazınca birkaç tarif çıkıyor😊