Ikrazumra19 Arkadaslar 16 aylik kizim var dogum gununde hediye kupe filan aldilar ama ben cesaret edip kulağını deldiremedim siz ne zamn deldirdiniz
Mom084 Ikrazumra19 aynı bende valla çok korkuyorum bazı doktorlar erken en az 2 yaş en geç 4 yaşına kadar deldirebilirsiniz diyor ben biraz daha bekleme taraftarıyım
Roniya Ikrazumra19 ben beş aylıkken deldirdim. Ömrümden ömür gitti çok ağladı ama delene kadar. Susunca birdaha da ağlamadı
2019Asell Ikrazumra19 beş aylıkken deldirdim bende çok agladı o an ama snra hiç ağlamadı iyki cesaret edip o zamn yaptırmışım az daha büyüse iyce anlıycak ve yaptırmıycaktı daha çok korkacaktı bölesi daha iyi oldu küpesiyle ayrı bi tatlı oldu kuzucum 😘
Ikrazumra19 Mom084 doktorum 1 yasini gexti sorun olmaz dedi ama ben korkuyorum iste bir yandanda istiyorum
Mom084 Ikrazumra19 valla bende ama çok korkuyorum 😥 bı bandana takıyorum cekistire cekistire çıkartıyor onu nasıl taktiririm çeker mi diye korkumdan şuan istemiyorum
Ececavus Kulak deldirme konusunda neden bukadar ısrarcı olunuyor anlamıyorum kız bebek olunca illa küpe mi takmalı ben düşünmüyorum büyüyünce kendi isterse deldirsin bu sadece benim şahsi fikrim herkesin düşüncesine de saygım var