Fatma0651 Bebeğim kulağını dürtüyor, çekiyor böyle sanki kaşınıyor ben böyle hafif kaşır gibi masaj yapınca rahatlıyor dişten olabilirmi?
minikoglummmmm Fatma0651 kulağı ağrıyor ondan çekiyor doktora götürün baksın kulağının içine kulak ağrısı çok pis
Miraygamze55 Bir yerde okumuştum bu belirtiler varsa orta kulak iltihabı cikabiliyormus doktora götürün isterseniz
kiminoykusubu_ Fatma0651 Benim kızım da aynı. Bugün de kulağını tutup ağlamaya başladı. Sabah çocuk doktoruna götüreceğim. Dişten mi yoksa orta kulak mı emin olamadım.
gmz1991 1bebekannesi_ bebeğiniz kac aylik? Benim bebeğim de bikac gündür sağ kulağını çekerek ağlıyo 6.5 aylık
gmz1991 1bebekannesi_ Benim de diş aklıma geldi ama görünürde bişey yok henüz. Tek kulağını çekiyo sadece sağ kulağını. Uykusu gelince huzursuzken yapiyo en cok
gmz1991 minikoglummmmm sağlık ocağına götüreceğim bugün aile hekimi anlar mi acaba kulak ağrısı olup olmadığını
minikoglummmmm gmz1991 sağlık ocağında onlarin aleti varmı bilmiyorum aletle bakıyorlar ben hep acilden baktırdım yoksa anlayamaz
gmz1991 1bebekannesi_ götürdüm doktor kulağına baktı cihazla temiz sıkıntı yok dedi. Bebekler yaparlar genelde dedi. Enfeksiyon olsa çok ağlar belli eder kendini dedi. Dikkat ediyorum ben genelde uykusu gelince hem gözünü ovuşturuyo hem kulağını çekiyo huysuzlaniyo. Hemşire de diş sürecinde olabilir dedi. Inşallah öyledir de geçer bir an önce