beerrff
beerrff merhaba ilk öncelikle benim beneğim çok erken doğdu bir aya yakın yoğun bakımda yattı bunsürede mama verildi,rahatsızlığından dolayı elime almam meme vermek yasaktı kendini toplayana kadar,bir süre sadece üç öğünü hastane de benden emerek geçirdik ,oradayken sonra kalbimiz de delik çıktı falan çok şükür bir ayı bitti eve geldik ,delik ile ilgili kilo alımı çok önemli olduğu için doktorumuz mama destekli de beslememi söyledi ,ikinci ayımızı evde geçirdik bu sürede bebeğim beni çok istiyor meme almak istiyor sürekli biberon istemiyor ,mama istemiyor açıkçası sütümün yetip yetmediğini de bilmiyorum sadece geceleri sabaha karşı az sürede emip uyuyor bi saatte bir uyanıyor emmek istiyor ,biberonla verdiğimde kusmak istiyor mamayı çok iştahla almıyor aptamil kullanıyorum ilk sma kullandım çok kustu ,aptamile geçtim şimdi bunu da çok çok açsa ilk 30 cc öyle böyle alıyor sonra çığlığını basıyor kıpkırmızı oluyor çok üzülüyorum yeni emmiş olsada meme veriyorum ve memede sakinliyor ilk önce biberonla alakalı dedim avent kullanıyordum ama biberonla alakalı değilmiş lansinoh aldım onada aynı şekilde yapıyor şimdide mamadan mı acaba diyorum kafam çorba gibi oldu siz meme reddi yazıları görüyorum bende tam tersi oldu muhtemelen yoğun bakımın travması bende de var zaten kalıntıları ilgisini çeken bana yazabilir mi yani sizin başınıza böyle birşey geldiği ,meme artı mama nasıl beslemeliyim