Gokcik İyi akşamlar herkese. Salgınlardan biz de ailecek muzdaribiz. Ben 1 aydır hastayım zaten, ilk ishal kusma ile başladı, sonra boğaz ağrısı burun akıntısı ve 15 gündür de öksürük. Malesef bugün oğluşumunda burnu su gibi akıyor gözleri hep sulu sulu, en kötüsü de hırıltılı öksürüyor ve öğürüyor balgam atamıyor. Belirtileri rsv gibi geldi okuyunca. Evde buhar veriyorum. Deprem bölgesinde yaşadığım için hastane olayı çok sıkıntılı buralarda. Özel hastane 1 tane kaldı o da devlet hastanesinden beter durumda kalabalık her yer mikrop virüs çocuğu daha beter etmek istemiyorum orda beklerken. Tecrübeli annelerden tavsiye istiyorum napmalıyım? Buharla cortairle geçer mi?
yoncaburak Gokcik kızım rsv oldu geçmeyen öksürük geceleri öksürükten uyuyamıyordu o derece balgamı vardi atamıyordu ek gıda verıyordum tolere edemıyor kusuyordu rsv testimiz pozitif geldi ve kortizon kullandık antibiyotik ve buhar tedavısı 15 günde geçti öksürüğü
Elifffko Rav oldu kızım aynı belırttıgınızın hepsı vardı. Azitro antıbıyotık 200mg,Aferin şurup sabah öğle aksam bir ölçek, cortair sabah akşam hava, grıntuss öksürük surubu, illadin burun damlası bizim ilaçlarımız bunlardı. 2.5 yasında
Alinaya23 Merhaba yeni hastaneden geldik rsv ama ciğere inmemiş bize azitro antibiyotik iburamin zero rigrft burun spreyi ve alerji şurubu verdi bizde uzun zamandir var düzenli burun temizliği yaptım hep ciğere inmemiş şükür burnunu mutlaka temizleyin buhar verip sırtına vurun ve ilerlerse anlamak için solunumunu sayın solunumu hızlanırsa dikkatli olun
incitanem1 bizde üç buçuk aylık bugün sekiz gün oldu iki gece yattık hastanede öyle bir illet ki hala geçmedi dua bekliyorum
incitanem1 bir ilacı da yok hava veriyorlar iğne de olduk biz beş gün bakalım inşallah toparlayacaklar allahım şifa versin hepsine
Elifffko PelinByrktr bizim ıkıncı gün gectı sonra terledıkce oluyordu oda bir hafta sonunda gectı şükür