ygmrclkglu62 Merhaba kızlar bebeğim 3 ay 28 günlük boğaz enfeksiyonu olduğu için doktorumuz klamer şurup verdi. Aranızda bebeklerinize kullanan var mı acaba ? Dün kullanmaya başladık, ama antibiyotik olduğu için tedirginim. 😔
Mervetnl ygmrclkglu62 bize bronşit için verdi ama kullanmadım ben ateşi çıkarsa ver demişti çünkü çok şükür ateşsiz geçti. Ama neden antibiyotik olduğu için gerliyorsunuz anlamadım. Kullanmama şansınız varsa kullanmayın 🤷🏻♀️
worldoftwins ygmrclkglu62 öyle düşünmeyin evet antibiyotik tedirgin ediyor ama eğer ihtiyacı varsa veriyor doktorlar ki çocuk doktorları bebekler için genel plarak çok hassas davranıyorlar bence.
aslansmoms ygmrclkglu62 biz 3,5 aylıkken kullandık. Oğlumun ciğerlerinde hışıltı vardı ve kanda enfeksiyon yaklaşık 10 gün kullandık. Doktorunuz verdiyse boşa vermemiştir kullanmazsanız gem uzun sürer hem de tekrarlar. Çok geçmiş olsun
ygmrclkglu62 Mervetnl daha bebek antibiyotik iyi olmadığını düşünüyorum. Kimi öneriyor, kimi önermiyor. Verip vermemek arasında çok kararsız kaldık. Ateşi vardı çocuğumun.
heygorl Mervetnl ateşi çıkarsa ver dediğinizden emin misiniz ateşi çıkarsa ateş düşürücü ver der antibiyotiği kesinlikle kullanın der. Öylesine asla yazmaz.
Elifffko Eger emzırıyorsanız sarımsak kampı yapsaydınız keske hemen vermeseydınız yani ayeş olmadıgı sürece nolabılırki. Bazı Doktorlar hemen antıbıyotıge sarılıyo anlamıyorum
ygmrclkglu62 Elifffko onu nasıl yapıcaktim canım hiç bir fikrim yok emziriyorum daha net anlatırsan mutlu olurum . Maalesef ki öyle doktorlarin kimi antibiyotik öneriyor kimi bebek olduğu için verme diyor bende anlayamadim .
Mervetnl ygmrclkglu62 maalesef bizim karar verebileceğimiz bir şey olsaydı ama dr verdiyse kullanılmalı diye düşünüyorum ben. Ateş olsaydı bende kullanıcaktım.
Mervetnl heygorl evet eminim zaten ateş düşürücü verilir bunu biliyorum. Boşa antibiyotik kullanmak istemediği için zaten ateşe dönerse ver antibiyotik ile tedavi edelim dedi. Ama hava yeterli oldu zaten çok şükür böylelikle boş yere antibiyotik kullanmamkş olduk
Mervetnl heygorl Öylesine asla yazmaz. Öylesine yazmadı zaten anlatıyorum ya Ateş’e çevirirse antibiyotik başlicaz diye yazdı. Yani olurda gece ateşlenirse bulunsun bir daha gelmek zorunda kalma demek istedi.
zeyus Bende kullandım 76 günlğk bugün itibariyle kestik 10. Gün öksürük vardı daha ilerlet diye korkudan veriyorsn ciğerlere iner diye 😔
aslansmoms Üstünde yazana uygun hazırladım. Sabah akşam aynı saatlerde kilosuna uygun miktarda şırıngasıyla yavaş yavaş ağzına sıktım.