Peaceful Gamzebysl evet bir Dr arkadaş söyledi. Ama ben kendim her sabah aç karna bir tatlı kaşığı içiyorum.
Deletedmom388 Gamzebysl 2-3 gün verdim ama hiç bir işe yaramadı.Yağ resmen kızım zor yutuyordu birdaha da vermedim.Metsil damla başladık doktor söylemişti sağlık Ocağından, 6saatte bir 8damla,çok iyi geldi.Düzenli kullandık 3haftada gaz falan kalmadı çok şükür..
Neslihansr Gamzebysl ben içirmiyodum . Ama ayaklarına masaj yapıyodum çörek otu yağı ile bizi rahatlatıyordu
20Elif26 Gamzebysl ben Saraçoğlu sitesinden almıştım inanılmaz ağır bir yag ben kendim bile zor içtim salataların döküm yemeği çalıştım süt artırıyor diye bence bebeğim verilmemesi gerekiyor masaj olabilir belki ama içmek agir gelebilir bebeklere
Gamzebysl Deletedmom388 Of 3 hafta çok uzun bir süre zaten ozamana kendi hafifler benimki 4 aylık çünkü
Deletedmom388 bbmbbm Kolik denmedi ama doktor ,genelde bebeklerde olur bu zamanlarda gaz problemleri,dedi. 3hafta düzenli kullanımda kesti.artık kendi gazını çıkarıyor hiç gaz sancısı çekmedi sonra ben de kullanmayı bıraktım.
Deletedmom388 Gamzebysl evet doğru olabilir☹️ Biz kullandığımızda 1aylık falandk çünkü 2ayını doldurmadan bitmişti..Süreç her bebekte farklı demekki umarım en kısa sürede düzelir🙏🏻