Gzdnr17 Aysnrincii 15 aylık 4. Gün gayet iyiyiz no ateş no öksürük Ve sarımsak kürü yapıyorum artı hemen doktora götürdük şurubunu verdi şu an baya iyi ikizlerim maşallah sübhanallah 🪬🪬🪬🪬🪬🪬🪬🪬
Aysnrincii Gzdnr17 ateşimiz hiç düşmüyor enfluvir sabah akşam veriyorum ve dönüşümlü fitil pedifen calpol veriyorum çok şiddetli inatçı Bi ateş korkuyorum sizde de böyle miydi
Eyllebr Gzdnr17 bıze test yapmadı ona benzıyor diye verdi ama ben içirmedım test yapmadı dıye antibiyotik kullandım
Gulendamybsn Aysnrincii bizde yakalandık enfluvir sabah akşam ve dolven calpol 6 saat aralıklarla ki calpol çok geç etki ediyo belkide etmiyo bekleyemedim atwş dirençliydi dolven 15 dk da etki etti 3. Günün sonunda ateş bitti üff çok kötüydü bizede bulaştı tabii
Gzdnr17 Aysnrincii bizim 37,7 üstüne hiç çıkmadı tekrar diyorum ben sarımsak limon bal karışımı veriyorum günde 2 kere 1er çay kaşığı antibiyotik görevi görüyor sanırım o yüzden 🙏🏾
Aysnrincii Pupis gitmez miyim gidiyorum sürekli dr ile iletişim halindeyiz ama 38 aşağısı nadir oluyor korkuyorum çok dirençli ateş olacak demişti
Gulendamybsn Eyllebr ve dr şunu dedi bi sonraki aşaması ciğer ve kulak iltihabı o zaman sıkıntı işte dedi şükür o evreye geçmedik dikkat edin ertelemeyin
Aysnrincii Gulendamybsn düşmüyor hiç ateşi pedifen calpol hiçbir işe yaramıyor sabah dolven alıyım yanıyor bebeğim resmen korkuyorum
Aysnrincii Gulendamybsn genelde herkes 3 gün sonunda bitiyor demiş 2. Gün bitiyor inşallah bugün ama sabah hastaneye giderim son gece orda geçsin evde korkunç geçiyor yoksa düşmüyor dönüşümlü veriyorum fitil calpol pedifen bana mısın demiyor
Elifduru11 Gulendamybsn belirtileri nelerdi acaba sizde kızım banada bulaştırmış gibide emin olmak istiyorum