hilaldorukk Kızlar spiral kayması herhangi bir tehlikeye yol açılıyor mu ya spiral taktırdım yazın bayadır da kontrole gidemedim geçenlerde burda spiral kayması postu karşıma çıktı da ondan beri tedirginim haftaya gidicem tabi kontrole de bi korku salmadı değil
Iremylcnkya07 hilaldorukk 2.5 ay önce taktırdım bugğn kontrole gittin sprialin kaymış dediler çıkarttırdım bidaha da taktırmam ya
Orenda_ hilaldorukk 7 ay oldu takalı ama hiç kontrole falan gitmedim taktırdığım gün ilişki de oldu bende şuan sizin gibi oldum 😬
Iremylcnkya07 hilaldorukk kontrole gitceksin işte canım benim vücut kabul etmemiş olabilir taktırıp 1 ay sonra kontrole gidiyosun zaten
hilaldorukk Iremylcnkya07 yok yok taktırdım ben yazın da kontrole gidicem bu ara hep kayma postları gördüm burda ondan korktum bi 🫠
Iremylcnkya07 Prensler26 hee korkma kız kaymışsa çıkarıp yeniden taktırırsın benim canım çok acıdı açıkçası çıkarttırdım bida taktırmam o yüzden
Iremylcnkya07 hilaldorukk reglken taktırdım tabi ki ama canım acıdı açıkçası adet sürem çok uzamıştı zatn pişman olmuştum taktırdığım için
hilaldorukk Iremylcnkya07 ay evet benim de hem uzadı hem de tarihler birbirine girdi düzensizlik falan hep 🫠😂 bir de bazı ay çok kanama bazı ay az kanama oldu falan değişik
hilaldorukk Orenda_ evet ben de hiç gitmedin ve geçende burda bir post görünce korktum ondan artık cumartesiye randevu aldım gidicem bakalım😂
hilaldorukk Orenda_ 5 ay oldu taktıralı ilk ay düzenki oldum sonraki ay 5 hafta sonra oldum sonraki ay 3 hafta sonra oldum falan değişik oldu iyice ki ben düzensizlik sorunu hiç yaşamamıştım hayatımda
psikolojiksorunlu-ana Ben de Eylül de taktırdım iki ay adet oldum bu ay olmadım 20 gün geçti emziriyorum da 6 aylık bebeğim 🥺