habibe50 Kızlar 5 ay 2 günlük bebegim var az once altını değiştirirken büyük abdestini kanlı olarak yapti Bende korktum bu nedir hiç aranızda böyle biseye rastgelen oldumu??
Esraakbal habibe50 benim bildiğim böyle durumlarda doktora götürülmesi alerjik yada bağırsaklarla ilgi bir durum diye biliyorum
pinkooo_02 habibe50 bugün ilk defa verdiğin bir besin oldumu alerjisi olma ihtimali yüksek ve 3 gün kuralına uyuyormusun canım
Tugce1212 habibe50 süt ürünleri ile besleniyorsanız bebeğinizin alerjisi var bizde 3.5 aylığız alerjimiz var, 2 gün üst üste tavuk döner yiyince kakasında ince kılcal gibi kan geldi yoğurt ile harmanlama yapıyorlarmış hazır gıdayı kestik hemen
habibe50 Tugce1212 ben bebeğimi mama ile besliyorum başından beri emziremedim hiç golden goat kullanıyorum bugun De hic bisey vermedim sadece şu biraz bide gaz damlasını verdim
Tugce1212 habibe50 tuvaletini yaparken çok ıkınıyor mu ? Kılcal damarları ile ilgili de olabilir gözlemleyin telefonun flaşı ile kakasına sürekli bakın eğer aynı şekilde gene görürseniz eğer hiç beklemeyin doktora gidin
pinkooo_02 habibe50 bugüne kadar hiç kanlı kaka gormediysen ilk defa gorduysen alerji olduğunu düşünmüyorum çünkü öyle olsaydı doğduğundan beri mama veriyorsun illaki görürdün kabız felan olabilirmi zorlanmissa popu tahriş olmuş olabilir yada çatlamış olabilir o yüzden kanama olmuştur
Aryamlinamom habibe50 tam alerji ayı kanli kaka en son belirtidir ve mama içen bebeklerde de bu alerji oluyor , size tavsiyem kan tekrar ederse alerji uzmanına gitmeniz ama eğer bidaha olmazsa makat catlagindan olabilir