Bugun doktora gittim, ozelde. Sikayetiniz nedir flan dedi, ya iste hocam zayf diyolar cocuga ve ben alerjiden supheleniyorum dedm.(4 ay 24 gunluk) kakasi hep mukuslu dedm. Fotograf cekmstm onu gosterdm. Bebegm bi kere kanlı yapti,ki o da kan miydi ben hala emin degilim neyse. Fotoyu gordu direkt tmam alerji dedi, sut diyeti uygulcaz sna bi 15gun snra acicaz duruma gore dedi. Bende bazi bebeklerde ciltte dökuntu de oluyormus hocam dedm, her bebekte ayni etki olmaz dedi. Tamam dedm. Şmdi sorun şu, gecende dvlet hst gtmistim oradaki doktor da cildinde bsey yoksa direkt alerji diyemeyiz dedi,ona da foto gostermstm,kakasi normal gozukuo alerji gbi degil dedi. Son olarak da, gecen gun osman gonulalin vdeosunu izledm bi alerji doktoruyla mi ne canli yayin yapmsti,orda da doktor diyor ki, eger bebekte huzurszluk yoksa cildinde de bsey yoksa korkulcak bsey yoktur bosuna evhamlanmayin dedi her mukuslu kaka alerji degldr vs diye konusmustu iste. Kafam iyice karisti ben anlamadim cocugumda alerji var mi yok mu? Bide işe bakin ki bu 2-3 gundur de kakasini yaptgni hic anlamadm, normalde ikiniyor veya sesli yapiyordu. Yedigime ictigime de hic dikkat etmeedim bu arada. Her seyim ayni. Alerjisi olsa kakasi hep sesli olmaz mi? 🙄 Diyet yapsam mi yapmasam mi bilemedm inanin 🙄 uzun olmus galiba biraz kusura bakmayiinn