Musmutlubiri pinkooo_02 bende polikistik over için kullanmaya başlıcam. Doktorun yazz önerdi ama ben hiç kullanmadım daha önce. Diennille markasını kullanmıstım memnundum hiç kilo falan aldırmamıstı yan etkide yapmamıstı açıkcası kararsız kaldım bende🤩
pinkooo_02 Musmutlubiri Anladım canım geneli sanırım yazz kullanıyor ve memnunlar bende alıp deniyecegim inşallah kilo aldırmaz 😬
Musmutlubiri kader03 banada doktor yazz verdi ama kararsız kaldım kilo aldırır diyen var göğüslerde şişkinlik yapıyor diyen var. Öyle mi gerçekten? Ben 1 yıla yakın dienille kullanmıstım hiç yan etkisi yoktu kararsız kaldım
elifgrglu Bi arkadaşım vardı gizli kullanıyodu eşinden çünkü yeni doğum yapmış ve eşi ikinciyi istiyorum diye afedersiniz salıyodu yani kız 2 sene kadar hap kullandı 1 hafta ara verdi çocuğunun hastane işlerinden o sıra direk hamile kaldı
kucukmucizemsin3587 Zumra_Fatma sekiz aylık bebeğim var emziriyorum hangi doğum kontrol hapıni kullanabilirim ?
pinkooo_02 kucukmucizemsin3587 yanlış değilsem emzirenler cerazette kullaniyor eczacıya sorabilirsiniz
aygulsrkync kucukmucizemsin3587 bende emziriyorum bebegim 6.5 aylik hicbjsey kullanmadım şuana kadar ama adet de olmuyorum dogumdan sonraki 1 ay oldum başka olmadım doktora mı danismaliyim
Demoss yenianne01 merhaba bende yaz hapı kullanıyorum 14 gün oldu başlayalı normalde şimdiye regl olmam gerekiyordu ama olmadım hala geciktirme yapıyor mu
Musmutlubiri pinkooo_02 pişman olmak istemiyorum 😂 daha önce bildiğimi kullanmak daha mantıklı geliyor ama doktor önerdiği için de onu alıyım diyorum
Eylul301023 pinkooo_02 ben drospera kullanıyordum kilo yaptı bende ama bıraktıktan 1 ay sonra hamile kaldım
Eylul301023 pinkooo_02 evet yani kilo yaptı dediğim iştah acıyor yersen alırsın yemezsen almazsın ben yedim aldım 😀