Eliferva Kızım beş aylık oldu bugün Allah’ın izniyle dün bıngıldak çok açık olduğu için kan verdik 15 gün sonra sonuç çıkacak böyle durumla karşılaşan var mı acaba
199719 Eliferva merhaba ebe bizede doğduğundan beri hiç kapanmamış dedi ama doktor 24aya kadar vaktı var sorun değil dedi sizden ne için kan istediler
Eliferva 199719 merabalar kan testinde d vitaminine baktılar kafa ultrasonu istwdiler onda da kafa da su toplama var mı bakmak istedi doktor elhamdulillah bişey çıkmadı
199719 Eliferva anladım biZden hiç öyle bir şey istemedi doktorumuz bakmadı bile ama ebe dedi baya açık diye altı aylıkken şimdi sekiz aylık hiç kapanma yok sizinki de baya açıkmıydı bi de daha beş aylıkmışımış neden böyle bir şey istediler anlamadım
Eliferva 199719 normal bebeklere göre açıklığı fazla arka taraf bile kapanmadı benim arkadaşımın bebeği var yirmi gün küçük bizden onunki kapalı ben bile fark ediyorum 199719
Annekuzusu3443 Eliferva bu bıngıldak olayını bnde anlamıs degılm bızede kapanmamıs diyiyorlar ama erkenden kapanmasıda ıyı degıl dedıler 1 yaşina kadar yolu varmiş🤷♀️
199719 Eliferva anladım teşekkür ederim bizim doktor 24aya kadar vaktı var önemli değil dedi bu ay yıne söylim bakalım
Eliferva Annekuzusu3443 erken kapanması beyin gelişimi acısından sıkıntılı kapsnma değil aya göre küçülme bekleniyo