PeekaBoo_ Sizin bebişlerin hayır diyemediği, kurtarıcı yemekleriniz hangisi? Duhan Atlas, sulu köfte ve tavuk köftesine bayılır asla hayır diyemez yemediği gün menümüz bellidir ikisinden biri yapılır 😅 Sizde durumlar nasıl, bebişler neleri seviyor? 💜
Feyzosumunannesi PeekaBoo_ Kızım Makarna ve pilav hastası 😀 Bazende aklına tavuk geliyor ( babuk der ) 😀
pinkooo_02 PeekaBoo_ yayla çorbası şehriye çorbası genelde hastayken iştahı olmadığında bir kaç kaşık bunlardan yiyor 🥰
Yagmur_24 Feyzosumunannesi yaa şu makarnayı kaçıncı ayında verdiniz çok korkuyorum lu tarz şeylerden yemez die hep çorba veremem ki 10.5 aylık allahım ya
Duygudikicidkc Soslu makarna yaparım bezelyeli brokoli karnabahar onları sever Pilav Çorba Et tavuk balık yemez
EmirMom PeekaBoo_ Yoğurt çorbası Bulgur pilavı Etli lahana sarması Birde fırında somon Bunlara bayılır ☺️
oznur06unlu EmirMom maşallah bebise şifa olur inşallah yoğurt çorbasıni nasıl sevdirdiniz diye sorsam 😁😁
Feyzosumunannesi Yagmur_24 tam zamanı canım vermelisin küçük makarna ile başla pilav vs çok seviyorlar
nescafebagimlisi Yagmur_24 boncuk makarna yapıp biraz biraz verebilirsiniz ben o aylarda öyle yapıyordum
Juniorozturk Yagmur_24 makarna ben 9 aylıktan başladım çok yumuşak haşlayıp eline verin direjt yutuyolar diş yoksa zaten 😀 merak etmeyin bişey olmaz gözetimde olmalı tabiki çok seviyolar
Ozlem2323 Yagmur_24 6 aydan beri verebildiğim herşeyi eline verdim çok şükür sıkıntı yaşamadık yedi,hiç mikser kullanmadım diyebilirim çok riskliyse çatalla ezdim .