sevgdemr5 Arkadaşlar dün 40 mız çıktı. Eşimle birlikte olduk o anki heyecanla korunmadık içimi de bir korku saldı hahah 😄 böyle bir şey mümkün mü
findiginannesi_ sevgdemr5 Ben düşük yaptıktan 3 gün sonra hamile kaldım siz düşünün artık olurmu olmaz mı
sevgdemr5 tombikbebe findiginannesi_ ay içimi bir korku saldı. Genelde ne kadar süre sonra adet olunuyor kızlar
sevgdemr5 findiginannesi_ canım çok pişman olduk sonrasında. Şu anda emziriyorum zaten sence ihtimal var mı
findiginannesi_ sevgdemr5 Süt korumaz çiçeğim ama ilerleyen zamanda hamilelik belirtileri varsa Allah kolaylık versin derim 1 ay sonra felan bi test yaptır o zaman emin olabilirsin anca
benaslindayohum sevgdemr5 malsef mümkün 🥲 emzirdiğiniz için ne zaman adet olacağınzda belirsiz ben kızım 7 aylıkken süt sağmayı bırakınca oldum mesela, şuanda da 2.5 aylık 2. Kızım hala olmadım
sevgdemr5 benaslindayohum ya çok korkuyorum şu anda ben ihtimal vermemiştim. Pcosluyum bu bebeğim klomen ile oldu
ace42 sevgdemr5 evet yumurtalıklarınız çalışmaya başladıysa mümkün ben spiral taktırdım ve kaymış maalesef yumurtalıklarımda çalışıyor yani süt de korumuyor beni bu süre zarfında