Lily_potter Sapsikanne Takın takıştırın ne varsa boşverin ya :) altın güzeldir kimilerine kro gibi geliyor ama bi kadına çok yakışıyor bence çok hoş zarif takılar var. Bende abartı sevmiyorum ama cartier, kibrit çöpü ne denk gelirse takıyorum hiç de abartı durmuyor
Sapsikanne Lily_potter ben de o kocaman bileziklerden takmam ama ajdalarım var günlük kullanıyorum yani kime ne yarın öbür gün bir şey alacak oluruz bozarız varken takayım diyorum 🤣
Sapsikanne Heymissbon ben altın seviyorum ya ne yalan söyleyim bekarken de alır takardım kendim kolye bileklik küpe falan
Sapsikanne Babakaderimizbuymus yani 4 çeyrek kadar işte 4 çeyrek verip üzerine küçük bir para ekleyip bunu almıştım öyle kaldı bir zincir alıp taksam mı dedim şimdi
Sapsikanne bal012 ya kolyesizlikten ölmedim var kolyelerim de ama bence o da güzel duruyor birinde gördüm yakışmıştı bence
Yaseoo Sapsikanne benimde var ama benm ata değil tam altın yarım altının büyüyüğü. Hiçte görgüsüzlük değil var ki takıyorum kimseye takılma sen takmak istedikten sonra milleti boşver
B1elf Sapsikanne çokta devasa değil cumhuriyet kadar zaten takılır kulp taktirio takarsın benim tuğra kolyem cumhuriyet altinliydi
Sapsikanne B1elf kulbu var kulplu almıştım takarım diye bunu internetten buldum şimdi altın kasada duruyor öyle aldığımdan beri 🤣🤣
Yaseoo Mesela bi zincirin ucunda başka birşey vardı çıkarıdm çeyrek taktım öbürünü evde bile takıyordum ama şuan çıkardım yine olsa takarım bence kolye flan seviorum ama bilezik asla takmam yani böyle çeyrek falan takınca kro mu oluyor aman boşver tak kız
findiginannesi_ Sapsikanne Benimki kocaman bi gremziyeydi altının en büyüğü dışarı felan çıkarken takardım hep varki takıyorum görgüzülüğe de gelirsek takan sadece sen değilsin aşko altını olan taksın
findiginannesi_ Sapsikanne ay milleti çatlatmak İçin bile takılır valla ben her dışarı çıktığımda takardım eşim görgüsüz müsün derdi 🤣
Sapsikanne findiginannesi_ ay öyle şeylere girmiyorum ya aldığımız nazar bize yetiyor valla milletin gözü göz değil🤣🤣
Synmannesi Sapsikanne canım hani kalın zincirler oluyor ya ben de ondan var ucuna da tam altın taktım hiç de öyle kaba gibi durmuyor Dur görsel paylaşayım sana hep de boynum da