Kızlar selam önceden açtığım postlar vardı memeyle uykuyla alakalı.Bebeğim 16 aylık memeye aşırı bağımlı uykuya memeden başka bişeyle asla dönmeyen meme olmadan krizlere giren bir bebeydi.Gel gelelim artık geceleri 15 kere felan uyanınca günlerce uykusuz kalınca artık halüsinasyonlar görmeye başlayınca haydi dedim bu işi bitirelim yoksa kafayı yicektim.Bende isterdim 2 yaşına kadar emzirmeyi ama mutsuz anne mutsuz bebek fazla söze gerek yok.Direk sirke sürdüm ağzına aldığı gibi tiksindi gün içinde bir iki kere daha istedi vermedim ve asıl olay gece koptu inanılmaz ağladı yırttı kendini ama istikrarlı olmak gerekiyor benim bebeğim alıştıysa bütün bebeler alışır öyle söyliym.Neyse vermedim uyudu bi şekilde.2. Günde gün içinde 2 3 kere istedi ögk dedi gitti gece saat başı uyandı ağladı 15 saniye de kendi kendine uyudu.3.gün hiç istemedi gün içinde gece 2 kere uyandı su içti pış pış bile yapmadan uyudu ✨🙏🏻🎊🎊 2 gecedir MAŞALLAH 🧿 uyuyor.Yemesi de daha düzeldi.En önemlisi kaliteli uyuyor uykusundan anlıyor.Sormak istediğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz 🐥