fizikcianne Semaaa39 3-5-13 menenjit demişsiniz. Ve 3-5 rota demişsiniz aynı anda olmasının bir sıkıntısı oldu mu sizde ? 3-5-13 te hepsinde nimenrix+bexsero aynı anda oldu değil mi Birde rota ve menenjit aşıları arasında kaç gün var
blgeblk fizikcianne O rota için geçerli ilk dozun muhakkak 14 haftanın içinde yapılması gerekir. Menenjit için duymadım erken yapılması gerekir diye süresi olduğunu zannetmiyorum
Semaaa39 fizikcianne rota ağızdan zaten. Pek yan etkisi olan bi aşı değil. Eczaneden alıp hemen sağlıkocağında yaptırdık. Menenjiti her sağlık ocağı yapmıyor diye biliyorum. Biz özel takipliyiz kendi doktorumuzda yaptırmıştık
fizikcianne Zynpadaozlm rota toplam 2 doz. Menenjit toplam 3 doz mu. Başka yok değil mi özel aşı menenjit ve rotadan başka yaptıracağımız ?
fizikcianne Semaaa39 kaç doz yaptırdınız menenjiti. Yani kaç doz yapılmalı. Rota ise 2 doz sanırım değil mş
Semaaa39 fizikcianne menenjit doktordan doktora göre değişiyor. Bizim doktorumuz menenjit için nekadar erken okadar iyi görüşündeydi. Her ay için 2 şer doz şeklinde ayarladı. Şuan 12 aylığız. 13. Ayında 2 şer son dozu olacapız inşallah
Zynpadaozlm fizikcianne aynen rota 2 doz menenjitin iki farkli asisi var 3 doz bexsero 1 doz da nimenrix bize toplam 4 doz dedi doktorumuz
fizikcianne Semaaa39 rota aşısı için doktora çıkmaya gerek var mi eczaneden alıp direkt sağlık ocağında 3 ve 5. Ayında yaptırmayı düşünüyorum. Yani doktorun yazacağı bi kağıt var mi yoksa eczaneden gidip kendimiz de alabilir miyiz
Zynpadaozlm fizikcianne Rotayi 1300 menenjiti 1600 e almistik ama fiyatlara yeni guncelleme gelmis artmistir bakalim subat ayinda 2.dozumuz var umarim makul bi fiyattir cunku hersey cok pahali😒
fizikcianne MeetJoeBlack menenjiti nerede yaptırdınız ? 6 doz diyen var 4 doz diyen var 5 doz diyen var anlamadım kaç doz olduğu neye göre karar veriliyor