cokisimvardahacocukuyutucam berosunannesi yarısını küçük kaseye şu koy kestigin yeri suya batır kalsın kararmaz .yemyeşil kalıyor
Deletedmom_89 berosunannesi çekirdeğiyle beraber tuppera koyup dolaba kaldırıyorum hiç bir şey olmuyor
Beyzaveduru Ben instagramda görüyorum limon sıkıyor yada zeytinyağı ikisini de denedim kararıyor. Zaten çeyrek yediriyorum kararan kısımları da kesiyorum mecbur
Nikita berosunannesi kararmasının bir zararı var mı, biliyor musunuz? Yoksa çok da önemli değil bence
Nikita berosunannesi ben cam saklama kabına koyuyorum. Sadece soğuktan biraz büzüşmüş oluyor aslında kararmıyor. Buzdolabım hep çok soğuktur. Ondan olabilir
beybiliko berosunannesi çekirdekli olan kısmına elinizle veya fırçayla tamamen zeytinyağı sürün, bir cam veya plastik kaba koyun ağzını kapatın, streçe de sarabilirsiniz, hava almaması gerek
Mmad berosunannesi bi saklama kabına su koyup avokdoyu koyabilirsiniz çekirdeğini de çıkartmayın içinden ya da kesilen kısma zeytin yağı sürüp streçfilmle sarın
mystery1903 berosunannesi ben yarısını bi saklama kabina koyup ustu gececek kadar su koyuyorum zeytinyagi ve limon damlatiyorum içine dolaba atıyorum 1 haftada geçse kararmiyor. Oyle deneyebilirsiniz
beyzacmvrc berosunannesi küçük bir kavanoza içme suyu koyuyorum avokadoyu içine koyup limon sıkıyorum biraz kararmiyor 2-3 gün en az
acimavi berosunannesi çekirdeğin saklayacağınız yarıda kalması gerekiyor. Yazmışlar zaten limon veya zeytinyağı sürerseniz de oluyor ama ben son seferlerde bir şey sürmedim sadece çekirdekli kapalı kapta durması yeterli, kararmıyor