mirayyldrm19 Bizim 4 yerimizde var ve baya buyuk çocuk hemetoliji den randevu alin şurup başkasınlar biz 1 yildir tedavi goruyiruz ve baya gecti
canseltoprak mirayyldrm19 şurup olarak bahsettiğin dideral mi ? Benimde çocuğumun 3 yerinde var , biri boynunda cilt altında büyüyor. Diğerleri yüzeysel kabarıklık. Tedavi nasıl gidiyor , ne durumdasınız. Kardiyoloji takip ediyor mu ?
Aylizzmm mirayyldrm19 merhabalar kulağının arkasindaki deri altimi tam anlayamadım ama bizimde yüzümüzde var ama 9 yaşına kadar geçer dediler ama ne küçüldü ne büyüdü öylece duruyor ilaca gerek yok dedi çoğu doktor kimiside hematoloji takip etsin dedi
mirayyldrm19 canseltoprak hemongiol şurubun adi baya ilerleme var fotoğraf koya bilseydim gösterirdim
canseltoprak mirayyldrm19 tedaviniz bitti mi peki. Nasıl geçti kullanım süreciniz bebeğinizd bi yan etki yaptı mı ilaç
canseltoprak mirayyldrm19 yüzeysel kızarıklık şeklinde miydi , yoksa cilt altından mı büyüyordu onu da sorayım biraz heyecanlı ve tedirginim
mirayyldrm19 canseltoprak bitmedi henüz ama şuan bulunduğumuz bolgede doktor olmadığı için surubu kullanamıyoruz sizin bebeginiz kac aylık
canseltoprak mirayyldrm19 7 aylık olacağız. Şubat sonu götüreceğim kontrol için. Bi karar verebiliriz belki bizde. Bulunduğunuz bölgede doktor olmaması sebebiyle kullanamıyor olmanız tedavinizi aksattı mı, yoksa iyileşme tamamladı mı acaba kurtuldunuz mu şişlikten
mirayyldrm19 canseltoprak hmm artik devlet karsilamaya bilir ilacinizi 6 ay karsiliyor ilac cok pahali ev son 2 bin tl di sanirim devlet karsilayinda 300 tl ye falan düşüyor hayir aksatmadi gecmedi ayni soldu bı kısmı bi kismi duruyor
mirayyldrm19 canseltoprak bizim doktorumuz bize 1 yasindayken endokrin dışı raporu cikartti devlet karsilamaya devam etti sizde cikarttirin mutlaka yoksa eczaneler vermiyor ilaci parali veriyolar oda cok pahali
canseltoprak mirayyldrm19 bayaaa geçmiş aslında çok geçmiş olsun, rapor kısmını duymadım ve bilmiyorum açıkçası. Doktor ne derse ona göre hareket ederim, raporlu mu falan dersem bazen ters tepen tipler oluyor malum sağlık sektörü. İnsan bi çekiniyor
mirayyldrm19 canseltoprak teşekkür ederim sizde gecmis olsun Facebook da hemenjiomlu cilek kardesler gurubu var oraya katila bilirsiniz benim tavsiyem lekeler kucukse hic ilaca baslamayin zamanla kendiside geciyormuş şuruplar saglikli degil benim bebegim pramature ve cok yerinde var zamanlada buyudu o yüzden tedaviye başladık
canseltoprak mirayyldrm19 hemen bakayım söylediğiniz sayfaya teşekkürler. Bizde kızarıklıktan çok bariz bi şişlik var. Kendi kendine geçer mi diye beklesem , büyüyüp aklı erdiğinde anlar mı ya da arkadaş grubunda dışlanır mı öyle tedirginliklerim var
canseltoprak mirayyldrm19 merhaba istek attım kabul etmediler henüz , aktif değil mi Facebook grubu acaba
mirayyldrm19 Aylizzmm hayir bizim kabarık deri üzerindeydi ama zamanlada geçe biliyormuş size hemetoliji ne dediyse onu dinleyin çünkü diğer bölümler cok bilmiyor doğum lekesi mi diyirlar bizede normal doktorlar