iyiki bizim ilk günden beri alerjimiz vardı doğdu doğalı şuan 3.5 aylığız bazen hafif açmalar yapıyoruz ve ufak kan geliyor paketli gıdalardan kesinlikle uzak dur ve özellikle de tam buğday ekmeği ye Trabzon ekmeği satılan yerlerde özellikle sor içinde süt ve soya tarzı şeyler var mı diye , bol bol çorba iç tavuk suyu çorbası, sebze tüket tavuk ye dana eti de ye bize yeme demişti başka doktora gidip alerji cilt testi yaptırdık soya süt ürünü yumurta akına alerjimiz çıktı şimdilik sebze meyve tavuk dana eti olarak gidiyoruz birde file ve Migros’ta Hindistan cevizi sütü ve keçi boynuzu unu var ben her sabah karıştırıp bunları içiyorum süt tüketimini o şekilde alıyorum, tabi ekmeğe cok yüklenmiş olıyorum ama her şey çocuğum için bu sürede sütünde azalma da olmaz birde baharatlı cok şeyler tüketme acıda tetikler sen sadece paketli süt ürünlerini ve soya içerikli şeyleri tüketme birde instagram da sütsüz yumurtasız kek tarifleri var alerji diyetisyenlerinden onları takip et derim ve emin ol 6 Aydan sonra hafifliyor ve alışıyoruz yemeye yemeye, ayçiçek yağına cok yüklenme özellikle de pırasa, fasülye ya da önceden yaptığın bamya tarzı konserve varsa hepsini zeytinyağı ile yao biz eti tavuğu zeytinyağıyla kızartıyoruz ve bir gün biticek bunuda unutma