biranne11 Bebeğim 9 ay 9 günlük oldu ☺️ hala diş çıkartmadık ama alttan gelen giden yok acaba üstler mi çıkacak önce. Gece uykumuz yok gece 2 de bir kalkıyor 3 buçuk 4 ye yatıyor. Bir kaç gündür de ishal. Acaba bir bakar mısınız ?
tmyckr biranne11 benim kızım da 9. Ayında çıkardı şu an 9 buçuk aylık alttan 3 dişi çıktı aynı anda normalde iki tane çıkartırlar bir de 😁 eğer bu dönemde salyalarında artış yaşanırsa ondan sonra diş çıkması yakındır çünkü bizde öyle olmuştu. Bazen benim bebeğim de gecenin bir yarısı kalkıp oturuyor öyle 😴
UcuBulunamayanBant biranne11 kabarmış yarilip gelebilir heran 1 2 ayida bulabilir benim oglumda 9aylikken cikarmisti ayni anda 2 3 tane cikariyordu araya 1 2 ay zaman giriyordu sonra bi 2 3 tane daha cikariyordu
tmyckr biranne11 sanırım onlar çıkacak olan dişlerinin izi damağının yarılması gerekiyor diş çıkması için sizin hala damak çatlamamış altta da üstte de öyle gözüküyor
Sebusebu biranne11 benim kızım 9 bucuk aylık cıkarmıştı. Bu haliyle 1 ay sürmüştü. Sonra alttan yırtılmıstı diş gelmişti
Bugleminannesi28 biranne11 şuan kabarmış canım önemli olan yarmasi onun da ne zaman olacağı belli değil bazen 1 hafta buluyor bazen 1-2 ay . Benim kızım ilk disini 6bucuk aylıkken çıkardı şuan 13 aylik 11.disi çıkıyor bir çıkarsın rahatlarsın ardı arkası kesilmiyor