Günaydiiin kizlarr🌸 dün paylasacaktim ama bir türlp firsat olmadi o kadar saskinimmm ki anlatamam🙈
Türkiyeye tatile gitmistik dün döndük (08.01)
Neyse 07.01 pazar günü son günümüz babaannem geldi bizi ugurlamaya falan bana hep oglun dis cikarcak falan dedi bende evet babaanne er yada gec zaten cikcak disi diyordum yok yok bugün yarin cikar dedi bende baktim yoktu bisey hic beyazlik bile yoktu yani..
Neyse dün ucaga bindik bizimki huzursuzlandi biraz cani sIkildi diye hep oyalamaya calistim sonra parmagimi kapti dis etlerini kasimak icin bende arka kismindan verdim sonra sert birsey hissettim hemen acabaaa mi dedim dikkatlice parmagimi gezdirdim evet sert bisey geliyorduuu. Baktim bana ordan bir tane yeni patlamis bir dis selamladii😍 esime bile söylemedim eve geldik kayinvalidemler vardi oglusu verdim kucagina sonra bak bakalim bi torununun agzinda bisey varmi dedim bakti aaa dis dedi (bizde kim disi ilk görürse o dis hediyesi alir🤣)
🎈Oglum tam 5ay 5günlükken ilk disini cikarmis oldu buda burda hatira kalsin 🦷💙
Cok mutluyum heycanliyim ikinci cocugum olmasina ragmen herseyi ilkmis gibi yasiyorum resmen❤️ allah tüm evlatlarimiza saglik sihhat versin insallah 🙏🏻🌸